Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Posvetit instituci a zbavit se odpovednosti z podstaty veci ... uzasne rafinovane ;-D8-o

0 2
možnosti
Foto

Čtěte pomalu a v klidu, nic takového z toho neplyne, naopak je to o převzetí odpovědnosti do vlastních rukou mj. , když to řeknu suše.

2 0
možnosti
Foto

Takže když vás někdo utlačuje tak se budete tiše modlit a čekat, že se něco stane?

0 0
možnosti

R^

Dík!

Křesťani mají tento svět ve svých rukou. Nemají? Měli by se o to snažit! Buď přijmou to Ježíšovo "Jděte a učte všechny národy" za své, nebo Bůh Ježíše Krista bude v Evropě nahrazen Bohem Mohamedovým. Já bych raději zůstal u Boha Ježíšova.

Ale křesťané jsou stále méně důvěryhodní, stále méně slouží Bohu a to je čekají hluboké změny nejen ekonomické, ale i v podobě revize věrouky a mravouky ve smyslu exaktního vědeckého poznání, které umožní skutečný ekumenický dialog nejen s různými náboženskými denominacemi, ale i se všemi, kteří se dnes hrdě prohlašují za nevěřící. Tuto cestu pootevřel II. vatikánský koncil, papežové včetně P.P.Františka, učenci typu Tomáše Halíka a spousta věřících, kteří svoji důvěru k Bohu staví na konkrétních prožitcích s Ním.

Křesťané, budoucnost našeho světa stojí na vaší aktivitě nebo lenosti! A na vaší důvěře v Ježíše, který nám slíbil, že je s námi do konce světa!

:-)

1 0
možnosti

Papež František je skvělý člověk a je pro katolickou církev požehnáním. Nejsem si ale jistý, jestli nepřišel už příliš pozdě. Navíc má i uvnitř této - veskrze lidské, od Boha odkloněné - organizaci příliš mnoho nepřátel. To je můj názor, nic víc:-)

0 0
možnosti

Pokud budou i ostatní křesťané jako P.P.František, pak pozdě není! Základ je v exaktním přístupu k Pravdě a odvaze následovat Ježíše. Jak prosté! A jak těžké v dnešní postfaktické době, kdy pravda je kladena na roveň lži! :-)

1 0
možnosti

Hluboce a rád s Vámi souhlasím, i s papežem Františkem.

2 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS